Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум

Маст за возила и индустрија Molygrease LS-2 (MoS2)

ОПИСВисококвалитетна маст на база на Литиум засилена со Молибден Дисулфат (MoS2). Препорачана за управувачки системи, амортизери, завојни запчаници, зглобови кај автомобили, камиони, земјоделска механизација, теренски возила, рударска опрема итн. (црна боја). Работна температура од -30° С до +130° С.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51502, 51825 KPF2N-30; ISO 6743/9 L XCEHB2 (LS-2)
ПАКУВАЊА: 900g; 4Kg; 15Kg; 180Kg;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *