Top-system ви нуди многу ефикасен нанотехнолошки додаток против триење во масло и се препорачува за употреба во возила со компресор, катализатори и филтер за честички

Lubricant additives 80204 Cleantech Nano Oil Booster

ОПИС80204 Cleantech Nano Oil Booster е многу ефикасен нанотехнолошки додаток против триење во масло и се препорачува за употреба во возила со компресор, катализатори и филтер за честички. Користете го овој производ на сите бензински и дизел мотори Common Rail, како и системи за гориво со инјектори. Производот благодарение на неговиот специјален состав со наночестички ги штити сите внатрешни површини на моторот и опремата на пр. системи за масло, рачни менувачи, диференцијали, менувачи и одржувајте ги О-прстените и заптивките на вратилото меки и еластични. Создава заштитна фолија на сите соседни делови.
Примена: Додадете во системот за подмачкување. Компатибилен со сите минерални и синтетички моторни масла. Доволно за до 5 L моторно масло. За употреба во системите за серво волан, менувачите и диференцијалите додаваат сооднос 1:10.
Внимание: Проверете го нивото на моторното масло пред нанесување! Препорачуваме чистење на системот за масло со средства за чистење мотори пред нанесување.
Предности: Ја зголемува ефикасноста на маслото, го намалува трошењето, штити од корозија, спречува таложење на маслото и системот за подмачкување, се бори против штетните киселини на моторот, ја зголемува доверливоста на работата и го продолжува животниот век на сите компоненти. Ја намалува потрошувачката на масло и емисиите, ги подобрува перформансите на моторот.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 24 x 300ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *