Top-system ви нуди додаток за подобрување на перформансите на моторното масло

Lubricant additives 80203 Cleantech Oil Booster

ОПИС80203 Cleantech Oil Booster е додаток за подобрување на перформансите на моторното масло. Го заштитува системот за масло и ја зголемува безбедноста на моторот.
Перформанси: Обезбедува вискозност до промена на маслото. Обезбедува заштитна фолија дури и при прекумерно оптоварување благодарение на иновативната формула против триење. Заштитува од потрошувачка и загуба на масло. Го намалува триењето. Ја подобрува заштитата од оксидација и истекување на загадувачи. Го зголемува индексот на вискозност.
Апликации: За продолжување на интервалите за промена на маслото. Намалете ги оперативните трошоци со намалување на триењето. Го зголемува животниот век на моторот. За сите бензински и дизел мотори.
Упатство за употреба: Погодно за 4 до 5 литри моторно масло. Безопасни до 20% од максималната доза на нивото на моторот. Намалете го свежото масло за да одговара на нивото на маслото.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 300ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *