Top-system ви нуди специјален пакет адитиви за намалување на загубата на моторно масло и потрошувачката на моторното масло

Lubricant additives 80202 Cleantech Engine Oil Stop Leak

ОПИС80202 Cleantech Engine Oil Stop Leak е специјален пакет адитиви кој помага да се намали загубата на моторното масло и потрошувачката на моторното масло.
Перформанси: Ги регенерира заптивките на моторот и ја намалува потрошувачката на масло преку клипните прстени и водилките на вентилите. Го намалува истекувањето на моторното масло поради протекување на моторите. Заштитува од пад на вискозноста на моторното масло. Спречува загадување и дамки на нафта на улиците и во гаражите преку истекување на нафта.
Примена: Компатибилен со сите вообичаени заптивки и типови на моторни масла за дизел и бензински мотори. Не е погоден за употреба кај мотоцикли со спојки што работат во маслена бања.
Насоки: Доведете го моторот на работна температура и додадете содржина во моторното масло. Потоа оставете го моторот да работи 10 минути. 300 ml се доволни за 5 литри моторно масло. Не надминувајте ја дозата од 20% од капацитетот на моторното масло.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 300ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *