Top-system ви нуди високо ефикасен концентрат за чистење со површински активни супстанции со низок вискозитет за бензински и дизел мотори

Lubricant additives 80201 Cleantech Engine Flush

ОПИС80201 Cleantech Engine Flush е високо ефикасен концентрат за чистење со површински активни супстанции со низок вискозитет за бензински и дизел мотори.
Перформанси: Ефективно растворање и дисперзија на сите растворливи нечистотии и наслаги од тиња. Спречува брзо валкање на свежо масло.
Примена: За отстранување проблеми доколку маслото не е навремено сменето. Користете ако постои сомневање за црна тиња. За хидраулични вентили. За употреба во случај на губење на компресија на прстенот на клипот.
Насоки: Додајте средство за чистење на моторот на моторното масло на работна температура. Минималното ниво на масло не се надминува.. Оставете го моторот во мирување најмалку 10 минути. Потоа сменете го маслото и филтерот.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 300ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *