Top-system ви нуди производ со високи перформанси за LPG мотори

80502 Cleantech Lpg System Clean & Protect

ОПИСLPG additives additives 80502 Cleantech Lpg System Clean & Protect е адитив со високи перформанси, специјално развиен за возила со ТНГ. Производот го штити целосниот гасен систем од корозија и обезбедува оптимална заштита од удари на вентилот. Апсорбира штетна влага и ефикасно го спречува создавањето на остатоци од согорувањето.
Изведба: Долготрајна заштита на вентилите и седиштата. Оптимизирана потрошувачка на гориво и намалена емисија на издувни гасови. Го продолжува животниот век на моторот.
Апликации: Кај сите мотори со ТНГ, или со конвертирање на бензински мотор во ТНГ или со фабрички мотор со ТНГ. Се става во резервоарот за ТНГ. Обезбеден е посебен излив.
Упатство за употреба: Додајте 1 сад (120 ml) на секои 3-4 месеци или на секои 10.000 километри во резервоарот пред полнење. Се препорачува за сите возила со двоен мотор. 120 ml доволни за 50 литри гориво. Производот делува за време на работата.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 24 x 120ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *