Top-system ви нуди производ со високи перформанси за LPG мотори

LPG additives additives 80501 Cleantech Lpg Petrol System Cleaner

ОПИС80501 Cleantech Lpg Petrol System Cleaner е производ со високи перформанси за LPG мотори. Сигурно ја отстранува целата функционална контаминација низ системот за согорување. Високо ефикасните лубриканти ги штитат вентилите од абење и корозија.
Перформанси: Чистачот на бензински систем Cleantech ја оптимизира потрошувачката на гориво и вредностите на емисијата на штетни гасови. Ја подобрува деловната одговорност и го зголемува животниот век на моторот. Заштитува од удар на вентилот.
Апликации: кај сите мотори со ТНГ, или со конвертирање на бензински мотор во ТНГ или со фабрички мотор со ТНГ. Се става во резервоарот за бензин.
Упатство за употреба: Додајте 1 сад (300 ml) на секои 3 месеци во резервоарот за гориво пред да го наполните. Се препорачува за сите возила со двоен мотор. Тој работи со 60 литри бензин. За поголеми волумени на резервоарот додадете 0,5% од содржината на полнење. Производот делува за време на работа.
Внимание: Течност за чистење – не е замена за гориво!
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 24 x 300ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *