Од брендот WEG, Top-system ви нуди мулти-градно менувачко масло со високи перформанси за екстремни притисоци, за надворешни или внатрешни агергати

Лубрикант за агрегати MARINE GEAR 80W-90

ОПИСМулти-градно менувачко масло со високи перформанси за екстремни притисоци, дизајнирано за менувачки кутии и матични погони кај надворешни или внатрешни агергати. Овозможува одлична заштита од водена корозија, перформанси за носење со товар, како и одлична заштита од абење.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-5
ПАКУВАЊА: 20L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *