Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано полу-синтетичко масло со високи перформанси без пепелни остатоци за двотактни агрегати, дизајнирано за надворешни агрегати кај пловила и скутери на вода

Лубрикант за агрегати MARINE SML 2T Outboard

ОПИСПолу-синтетичко масло со високи перформанси без пепелни остатоци за двотактни агрегати, дизајнирано за надворешни агрегати кај пловила и скутери на вода со систем за подмачкување со инјектори или со пред-мешање. Овозможува висока контрола на наслагите во просторот за согорување и заштита од абење. Ги чува и чисти агрегатот и свеќиците. Црвено обоено.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: NMMA: TCW3
ПАКУВАЊА: 16 x 1L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *