Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли

Лубрикант за агрегати EXTRA 4T 10W-40

ОПИСВисококвалитетно мултиградно масло за мотоцикли со 4-тактни агрегати. Овозможува лубрикантска заштита на агрегатот и неверојатни својства на спојката.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API SЈ; JASO МА2
ПАКУВАЊА: 16 x 1L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *