Од брендот WEG, Top-system ви нуди премиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли

Лубрикант за агрегати EXTRA 4T SYN 10W-40

ОПИСПремиум синтетичко масло за четиритактни агрегати кај мотоцикли, дизајнирано за агрегати со голема излезна моќност. Обезбедува оптимални перформанси на спојката, високо ниво на подмачкување и заштита од абење на менувачката кутија.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API SL; JASO МА2
ПАКУВАЊА: 16 x 1L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *