Top-system ви нуди средство за чистење на целиот систем за гориво благодарение на најновата технологија

Petrol additives 80304 Cleantech Oxy-cat Cleaner

ОПИС80304 Cleantech Oxy-cat Cleaner е средство за чистење на целиот систем за гориво благодарение на најновата технологија. Ја раствора резинификацијата во системот за гориво, како и наслагите на јаглерод на ламбда и каталитичките конвертори. Погоден за бензински и дизел мотори.
Примена: Се препорачува да се додава со секое полнење на резервоарот во резервоарот пред да се наполни. Производот делува за време на работа, доволен за до 60-80 L бензин. За поголем волумен на резервоарот додадете 50 ml на 10 L од содржината на полнење.
Предности: Спречува голема контаминација, доколку се користи редовно, ја оптимизира ефикасноста на горивото и перформансите на моторот, ја поддржува правилната функција на катализаторот и сензорот за кислород.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 24 x 300ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *