Top-system ви нуди врвен растворувач за ‘рѓа базиран на минерални масла и адитиви OMC2 за намалување на триење

Sprays and general use products 80102 Cleantech Rust Remover

ОПИС80102 Cleantech Rust Remover е врвен растворувач за ‘рѓа базиран на минерални масла и адитиви OMC2 за намалување на триењето. Не содржи силикон, смола или киселина.
Перформанси: Одлични својства на растворувачот за ‘рѓа благодарение на неговиот специјален состав. Продира и ефикасно се бори против ‘рѓата. Технологијата OMC2 ефикасно го намалува триењето со измазнување на металната површина. Продира во помали отвори. Специјалните адитиви нудат многу добра заштита од корозија.
Примена: Ги олабавува екстремно ‘рѓосаните и оксидираните врски со навој. Погоден за најтесни толеранции. Отстранува ‘рѓа на автомобили, камиони, земјоделски и градежни машини, постројки и опрема.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 400ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *