Top-system ви нуди испарлив одмастувач и чистач на сопирачки базиран на јаглеводороди

Sprays and general use products 80101 Cleantech Brake Cleaner

ОПИС80101 Cleantech Brake Cleaner е испарлив одмастувач и чистач на сопирачки базиран на јаглеводороди. Не содржи никакви хлорирани и халогени јаглеводороди.
Перформанси: Оптимално чистење на масло и маснотии. Ниска стапка на испарување. Чисти без дамки. Додаток за спроводливост во канистри.
Примена: За отстранување на мрсни или смолести остатоци при сервисирање, поправка и пред склопување. За отстранување и активирање на делови пред лепење и боење. Отстранува масла и остатоци, синтетички масла и остатоци од силициум. Идеален за чистење без остатоци.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 500ml; 60L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *