Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетно супер тракторско универзално масло (STOU) за земјоделска механизација од секоја категорија

Лубрикант за земјоделска механизација UNIVERSAL Agri 15W-40

ОПИСВисококвалитетно супер тракторско универзално масло (STOU) за земјоделска механизација од секоја категорија. Погодна за употреба во менувачки кутии, конвертори на вртежен момент, погонска трансмисија, хидраулични системи, крајна трансмисија, водени сопирачки и надворешни менувачки кутии.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API CG-4/SF; API GL-4; ACEA E3-96
ОДОБРЕНИЈА: MIL-L-2105; ZF TE-ML 06A/B, 07B; DIN 51524 part III HVLP; Allison C-4; Ford M2C159B; New Holland 82009201/2/3; John Deere J27; Masey Ferguson CMS M1145,1144, 1139,; Caterpillar TO-2;
ПАКУВАЊА: 20L; 205L:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *