Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетно универзално масло за тракторска трансмисија (UTTO) за хидраулични системи

Лубрикант за земјоделска механизација UTTO Tran 20W-30

ОПИСВисококвалитетно универзално масло за тракторска трансмисија (UTTO) дизајнирано за употреба кај хидраулични системи, менувачи и задни оски со или без потопени сопирачки кај земјоделска механизација, освен употреба кај хипоидни запчаници.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-4
ОДОБРЕНИЈА: John Deere J20C; Case New Holland MAT 3525, 3526; Ford WSS M2C 86B/C, M2C 134D; Masey ferguson M 1145,1143, 1141, 1138, 1135, Caterpillar TO-2; ZF TE-ML-03E/05F
ПАКУВАЊА: 4 x 4L; 20L; 205L:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *