Top-system ви нуди висококвалитетен силиконски спреј со добри лизгачки, одвојувачки и подмачкувачки својства

Спрејови и производи за генерална употреба 80103 Cleantech Cockpit & Silicon Spray

ОПИС80103 Cleantech Cockpit & Silicon Spray е висококвалитетен силиконски спреј со добри лизгачки, одвојувачки и подмачкувачки својства. Многу добра материјална компатибилност и отпорност на високи температури.
Перформанси: Оптимални карактеристики на лизгање и подмачкување. Спречува лепење. Спречува абење и ги елиминира непријатните звуци од крцкање. Исклучително добра температурна отпорност од -50° C до +250° C. Безбоен, нема боење. Безбеден за употреба. Добра материјална компатибилност. Отпорот на влага ги штити гумените делови од мраз. Многу добри карактеристики за нега и постојана заштита.
Примена: Како лизгачка течност и лубрикант за сите подвижни делови во машините, особено за пластика, конструкција на возила и индустрија за печатење и хартија. Како средство за одвојување на мувла во пластичната индустрија и за заштита и нега на површините. Ако е потребно, исчистете ја површината што треба да се третира. Испрскајте рамномерно од далечина од апликацијата. 20 см. Содржи одличен мирис.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 500ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *