Од брендот WEG, Top-system ви претставува висококвалитетен синтетички лубрикант на база на ПАО за сите типови на ротациони компресори

Индустриски лубрикант за компресори Aeropress SYN P ISO 32, 46, 68, 100

ОПИСНапредно синтетичко масло на база на ПАО (ПолиАлфаОлефин) дизајнирано за сите типови на ротациони компресори, компресори со лопатки и завојни компресори. Нуди супериорни перформанси, заштита од абење и контрола на наслагите за екстремно долги сервисни интервали од 10.000 часови.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51506 VD-L; ISO 6743-3 L-DAJ
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *