Од брендот WEG, Top-system ви претставува висококвалитетен синтетички лубрикант за разладни компресори на база на алкил бензен 

Индустриски лубрикант за разладни системи Freeze SYN AB ISO 46, 68, 100

ОПИССинтетичко масло за ладилни компресори на база на алкил бензен за употреба при температури на испарување пониски од -45°С. Погодно за ротациони или повратни компресори кои како разладувач користат амонијак, ЦФЦ, фреон12, Фреон 22, фреон 502.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51503 KAА/KС
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *