Од брендот WEG, Top-system ви претставува висококвалитетен синтетички флуид за разладни компресори 

Индустриски лубрикант за разладни системи Freeze SYN EST ISO 46, 68, 100

ОПИСНапредно синтетичко масло за ладилни компресори формулирано со специјално селектирани полиол естер флуиди. Препорачано за отворени, полуотворени и херметички компресори кај сите типови за употреба, користејќи Р134А, Р23, Р404А, Р407Ц Р507 како и останати ХФЦ мешавини како разладувачи.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51506 VCL; DIN 51517 part I
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *