Од брендот WEG, Top-system висококвалитетно масло со адитиви против лепење / пролизгување погодно за подмачкување на машински алати

Индустриски лубрикант за металопреработување Stick OiISO 68, 220

ОПИСВисококвалитетно масло со адитиви против лепење/пролизгување погодно за подмачкување на машински алати. Својствата на заштитниот слој го прават идеално за обработка со ниски и високи брзини и подмачкување во хоризонтален и вертикален правец. Исто така е погоден за запчаници и ланци.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51502 CG; ISO 6743/13 G
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *