Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалиететно минерално масло за двотактни агрегати

Лубрикант за агрегати MIX 2T

ОПИСВисококвалиететно минерално масло за двотактни агрегати, дизајнирано да ги намали наслагите во комората за согорување. Препорачано за употреба кај сите двотактни мотори со систем со пред-мешање и систем за инјектирање на гориво.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API TA/TB; JASO FB; ISO-L-EGB; ASTM TSC-1/2
ПАКУВАЊА: 70 x 200 mL; 16 x 1L; 20L; Достапно и во пакување со два отвори и диспанзер

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *