Top-system ви нуди лубрикант со високо активни компоненти за намалување на триењето, абењето и кинењето

Спрејови и производи за генерална употреба80109 Cleantech Multi Lube

ОПИС80109 Cleantech Multi Lube содржи високо активни компоненти за намалување на триењето, абењето и кинењето. Водоотпорен е и ја отстранува влагата. Ефикасно помага да се олабават кородираните метални делови, ги подмачкува и ги елиминира звуците од чкрипење предизвикани од триење.
Предности: Намалено триење и намалено абење. Создавање на стабилна, водоотпорна бариера за подмачкување која штити од ‘рѓа и корозија. Намалено време и напор за монтирање/демонтирање. Совршено погоден за долготрајна употреба. Го продолжува животниот век на компонентите на системот.
Примена: Правилно исчистете ги деловите што треба да се обработат пред нанесувањето. Добро протресете ја конзервата пред употреба. Испрскајте го производот рамномерно од околу 15 до 20 cm, оставете да делува некое време и потоа продолжете со работа. Повторете ја постапката за силно кородираните делови. За создавање на заштитна бариера на површината, испрскајте го производот на површината и оставете го да се исуши правилно.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 400ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *