Top-system ви нуди спреј кој го стартува моторот и штити од абење

Спрејови и производи за генерална употреба 80110 Cleantech Engine Startspray

ОПИС80110 Cleantech Engine Startspray сигурно го стартува моторот и штити од абење. За стартување мотори од сите типови, особено по долги периоди на застој, ниски температури или влажно време. Ги штити моторот и батеријата.
Перформанси: Обезбедува сигурно стартување на моторот дури и при ниски температури, при влажно време или по долги периоди на застој. Дополнителна заштита од абење и корозија. Спречува замрзнување на карбураторот.
Примена: За моторни возила (патнички, камиони, автобуси, мотоцикли), косилка, виљушкар, мотори за трактори и бродови, градежни машини, моторни пили, пумпи и други мотори во индустриски капацитети.
Упатство: Добро протресете ја конзервата пред употреба. Кај бензинските мотори: испрскајте на карбураторот или во системот за довод, како што е влезниот колектор или филтерот за воздух. Прскајте 3-5 секунди. Кај дизел моторите: испрскајте во системот за довод. Прскајте 3-5 секунди.
Забелешка: Вклучете го моторот веднаш по прскањето без претходно загревање.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 400ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *